Το γραφείο Παπαδόπουλος αναλαμβάνει την αναζήτηση ηλικιωμένης γυναίκας

Πριν από λίγο καιρό μας επισκέφθηκαν στα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη απεγνωσμένα τα μέλη μιας οικογένειας από τη Βέροια. Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν η αναζήτηση μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Η μητέρα του πατέρα της οικογενείας που διέμενε μαζί τους στο ίδιο σπίτι, είχε βγει για τον καθιερωμένο απογευματινό της περίπατο, όμως δεν επέστρεψε το βράδυ, ούτε την επόμενη ημέρα.

Δεδομένου των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ηλικιωμένη γυναίκα λόγω της νόσου του Alzheimer (γεροντική άνοια), τα συγγενικά της πρόσωπα αποφάσισαν αμέσως να απευθυνθούν στα γραφεία μας προκειμένου να πραγματοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση εντατική έρευνα για την αναζήτηση και τον εντοπισμό της.

Η εμπειρία των ανθρώπων του γραφείου Παπαδόπουλος τους οδήγησε γρήγορα κοντά στην ηλικιωμένη κυρία. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε μετά από 2 ημέρες σε κεντρικό δρόμο της Βέροιας, τρομαγμένη και ταλαιπωρημένη. Ήταν σε καλή σωματική κατάσταση, δεδομένης και της νόσου. Έτσι η υπόθεση για αναζήτηση της ηλικιωμένης γυναίκας είχε αίσιο τέλος.

Οι υποθέσεις αναζήτησης ηλικιωμένων ατόμων απασχολούν συχνά τα γραφεία μας. Ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός συγγενικών τους προσώπων απευθύνεται σε εμάς προκειμένου να γίνει εγκαίρως και με ασφάλεια ο εντοπισμός των αγαπημένων τους προσώπων.