Ντετέκτιβ Πειραιάς

  Ο Πειραιάς είναι μια ακόμα περιοχή, όπου τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ Παπαδόπουλος αναλαμβάνουν την επίλυση υποθέσεων. Έχει το μεγαλύτερο εμπορικό και επιβατικό λιμάνι της Ελλάδας. Αποτελεί τον κυριότερο κόμβο συγκοινωνίας της Ευρώπης με την Ανατολική Μεσόγειο και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια ολόκληρης της Ευρώπης. Από την πόλη του Πειραιά διέρχονται περίπου είκοσι εκατομμύρια επισκέπτες ανά έτος. Αυτό, μόνο και μόνο για να μεταβούν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Σημαντικός είναι και ο σημαντικά μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που επισκέπτονται τον Πειραιά για την ίδια την πόλη.

  Η περιοχή αποτελεί μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών και συμπεριλαμβάνεται στο Δήμο Πειραιώς, ο οποίος σε έκταση 10,9 τ. χμ. μετρά  πληθυσμό περίπου 164.000 κατοίκους, κάτι που τον καθιστά τον πέμπτο μεγαλύτερο σε πληθυσμό δήμο της χώρας μετά τις συγχωνεύσεις που προκάλεσε το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς αποτελείται από τον ομώνυμο δήμο και ακόμα τέσσερις δήμους (Νίκαιας,  Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού,  Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος), με συνολικό πληθυσμό περίπου 449.000 κατοίκους και έκταση 50,4 τ.χμ., αποτελώντας την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.

  Μεγάλη δραστηριότητα στον Πειραιά

  Σε μόνιμη βάση, ο Πειραιάς σφύζει από ζωή σε επιχειρηματικό, ψυχαγωγικό ή φοιτητικό επίπεδο. Πολύ μεγάλος αριθμός κόσμου κυκλοφορεί καθημερινά στους δρόμους του. Γεγονός που τον καθιστά σε δραστηριότητα σχεδόν όλο το 24ωρο. Αποτελεί σημαντικό βιομηχανικό και εμπορικό κέντρο της χώρας, διαθέτοντας τον  μεγαλύτερο (σε επιβατική κίνηση) λιμένα της Ευρώπης. Συνδέει ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου και αποτελεί ένα σημαντικό προορισμό για κρουαζιερόπλοια εντός της Μεσογείου. Ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες και τις περιόδους αιχμής της τουριστικής σεζόν, στο λιμάνι του Πειραιά συγκεντρώνεται υπέρογκος αριθμός παραθεριστών από Ελλάδα, αλλά και πολλές χώρες του κόσμου.

  Στην περιοχή ξεχωρίζουν επίσης χιλιάδες καταστήματα, μαγαζιά, γραφεία μεγάλων επιχειρήσεων και ναυτιλιακών. Επίσης ξεχωρίζουν τα εκπαιδευτικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα, αλλά και η έντονη αθλητική δραστηριότητα. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας φιλοξενεί τακτικά χιλιάδες κόσμο που πηγαίνει στο γήπεδο.

  Αύξηση της παραβατικότητας στον Πειραιά

  Μια τόσο μεγάλη και πολυπληθής έκταση είναι δεδομένο ότι θα συναντήσει προβλήματα στην ανάπτυξή της ως προορισμός, αφού παρά τη δυναμική της, η παραβατικότητα και οι καθημερινές υποθέσεις είναι αυξημένες και δεν μπορούν να ελεγχθούν σε απόλυτο βαθμό. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο της περιοχής, οι υποθέσεις κακοποιήσεων, δολοφονιών, ληστειών, διακίνησης ναρκωτικών αυξάνονται ανησυχητικά, με την εγκληματικότητα να είναι έντονη σε αρκετές γειτονιές του Πειραιά. Επομένως ο Πειραιάς είναι μια περιοχή όπου τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ Παπαδόπουλος μπορούν να συνδράμουν για ακόμη μια φορά.

  Αυτό παραδέχονται και επιθυμούν να αλλάξουν οι τοπικές αρχές. Ο Πειραιάς είναι μια περιοχή όπου τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ Παπαδόπουλος μπορούν να δώσουν λύση. Αναλαμβάνουν συστηματικά υποθέσεις στην περιοχή, σημειώνοντας επιτυχίες και εγγυημένα αποτελέσματα. Συνδυάζουν την ερευνητική τους πείρα, με τη γνώση πάνω στα προβλήματα και τις ανάγκες του Πειραιά, γι’ αυτό είναι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα να επιλύσουν οποιαδήποτε υπόθεση.

  © 2013 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιδιωτικές Έρευνες