Το γραφείο Παπαδόπουλος αναλαμβάνει επιτυχώς υπόθεση ενδοσχολικής βίας

Μια ακόμα υπόθεση ενδοσχολικής βίας έφτασε στα γραφεία μας προς επίλυση. Οι γονείς μαθητή της Α’ Λυκείου σε σχολείο της Αθήνας επισκέφθηκαν θορυβημένοι τα γραφεία μας στην πρωτεύουσα, σε μια προσπάθεια αναζήτησης των αιτιών αλλαγής της συμπεριφοράς του παιδιού τους.

Οι αρχικές τους υποψίες επαληθεύτηκαν. Σε έναν έντονο καυγά που ξέσπασε στο σπίτι τους και προκάλεσε την οργή του γιου τους χωρίς εμφανή λόγο. Η οργή του μάλιστα ήταν τέτοια που προσπάθησε να σηκώσει χέρι στον πατέρα του. Κατά τη διάρκεια της διένεξης τους, συμπεριφορά πρωτόγνωρη για το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Στην πορεία των ερευνών η MegaGroup εντόπισε την αληθινή αιτία πίσω από τη συμπεριφορά του νεαρού μαθητή. Eίχε πέσει κατ’ εξακολούθηση θύμα ενδοσχολικής βίας από μια ομάδα μαθητών της Β’ Λυκείου.

Η λεκτική βία είχε ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν. Εξελισσόταν ραγδαία, με αποκορύφωμα σε μια σχολική εκδρομή να σημειωθεί το πρώτο περιστατικό σωματικής βίας στον νεαρό. Ακολούθησαν σειρά παρόμοιων περιστατικών. H MegaGroup κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία προκειμένου οι γονείς του μαθητή να απευθύνουν το θέμα στη Διοίκηση του σχολείου και το παιδί τους να συνεχίσει τη σχολική του σταδιοδρομία σε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον ταυτόχρονα με την υποστήριξή του από ειδικό θεραπευτή.