Ιδιωτικές Έρευνες Παπαδόπουλος – υπόθεση εκφοβισμού στο Facebook

Η εταιρία ερευνών Παπαδόπουλος ανέλαβε υπόθεση εκφοβισμού εφήβου στο δημοφιλές εργαλείου κοινωνικής δικτύωσης το Facebook. Ο ανήλικος νεαρός, θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού (cyber bullying), επισκέφτηκε τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη συνοδεία των γονιών του και της αδερφής του προκειμένου να συζητήσει μαζί μας το θέμα που τον απασχολούσε εδώ και πολλούς μήνες.

Ο νεαρός μαθητής είχε χάσει την ηρεμία του. Δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στα μαθήματά του και προκαλούσε συχνά εντάσεις στο σπίτι λόγω του εκφοβισμού. Είχε αρχίσει να απομονώνεται και δίσταζε να ενημερώσει τους γονείς του για αυτό που του συνέβαινε. Η μεγαλύτερη αδερφή του ενημερώθηκε πρώτη για το θέμα και προσπάθησαν μαζί να το αντιμετωπίσουν χωρίς αποτέλεσμα.

Καθώς ο καιρός περνούσε και η συχνότητα των κρουσμάτων αυξανόταν, αποφάσισαν από κοινού να ενημερώσουν τους γονείς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στα γραφεία μας μετά από σύσταση φιλικού τους προσώπου που είχε αντιμετωπίσει επιτυχώς το ίδιο πρόβλημα κατόπιν συνεργασίας με τα γραφεία της Παπαδόπουλος. Η εταιρία ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος είναι ειδική σε ότι αφορά την υπόθεση εκφοβισμού στο facebook. Καλέστε μας σήμερα!