Ιδιωτικές Έρευνες Παπαδόπουλος – υπόθεση τηλεφωνικών υποκλοπών

Οι υποθέσεις τηλεφωνικών υποκλοπών απασχολούν συχνά συνανθρώπους μας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Κυρίως λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας που διευκολύνει την αύξηση τέτοιων κρουσμάτων. Μία από τις υποθέσεις που αναλάβαμε τον μήνα Οκτώβριο, αφορούσε στη διαπίστωση τηλεφωνικής υποκλοπής σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο ποινικών υποθέσεων.

Ο πελάτης μας, ήταν υποψιασμένος πως η εξέλιξη κάποιων υποθέσεων που είχε αναλάβει πιθανόν να οδηγούσε σε τέτοιου είδους ενέργειες. Έτσι, έλαβε εγκαίρως τα μέτρα του, ενημερώνοντας το γραφείο μας και προσκομίζοντας σειρά υποστηρικτικών πληροφοριών. Αυτό βοήθησε στο να ξεκινήσει η σχετική ιδιωτική έρευνα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε τηλεφωνική υποκλοπή όχι μόνο στα τηλέφωνα του γραφείου και των συσκευών κινητής τηλεφωνίας του πελάτη μας, αλλά και σε συσκευές τηλεφώνου (σταθερά και κινητά) του κοντινού συγγενικού του περιβάλλοντος καθώς και των συνεργατών του.

Η έγκαιρη δραστηριοποίηση των στελεχών της εταιρίας ντετέκτιβ Παπαδόπουλος και η συνεργασία μας με τον πελάτη σε κάθε στάδιο της έρευνας, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό κυκλώματος τηλεφωνικών υποκλοπών σε δικηγορικά γραφεία που είχαν αναλάβει κατά καιρούς υποθέσεις με τους συγκεκριμένους ενόχους, καθώς η έρευνα κατέδειξε την έντονη δραστηριότητά τους και στον τομέα των τηλεφωνικών υποκλοπών.