Μαρτυρίες

«Είχα επενδύσει τα πάντα σε αυτή τη συνεργασία. Αγαπημένος φίλος, έμπιστος συνεργάτης, αποφασίσαμε να ενώσουμε την επαγγελματική μας πορεία σε μία δύσκολη εποχή και για τους δύο. Η συνταγή καλή για αυτό και γρήγορα απέδωσε καρπούς. Μετά από τρία χρόνια έπεσαν στην αντίληψή μου τυχαία περιστατικά διαρροής εσωτερικής πληροφόρησης και κακοδιαχείρισης των οικονομικών της εταιρίας. Ήταν ομολογουμένως μία πολύ δύσκολη εποχή. Η γυναίκα μου με έπεισε να ζητήσω βοήθεια από τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όσα υπέπεσαν στην αντίληψή μου ήταν όντως τυχαία περιστατικά ή έκρυβαν ένα οργανωμένο σχέδιο με στόχο ο συνεργάτης μου να επωφελείται εις βάρος μου την επιτυχημένη πορεία της κοινής μας επιχείρησης. Οι άνθρωποι του γραφείου ερευνών Παπαδόπουλος αντιμετώπισαν με επαγγελματισμό την υπόθεσή μου, διατηρήσαμε άριστη συνεργασία από την αρχή έως και το τέλος των ερευνών οπότε και επαληθεύτηκαν οι υποψίες μου».

«Το παιδί μας είχε εξαφανιστεί για τέσσερις ολόκληρες ημέρες. Από το πρώτο βράδυ κιόλας αρχίσαμε να ανησυχούμε πως κάτι κακό είχε συμβεί. Δεν μας είχε συνηθίσει σε απουσία χωρίς ειδοποίηση. Αρχίσαμε να επικοινωνούμε με φίλους, καθηγητές, επισκεφθήκαμε τα μέρη που σύχναζε, όμως κανείς δεν είχε δει την κόρη μας. Δεν είχαμε άλλη λύση, χρειαζόμασταν έναν έμπειρο ιδιωτικό ερευνητή για να ξεκινήσουμε από κοινού την έρευνα εντοπισμού του παιδιού μας. Ο σύζυγός μου ήταν ένα ράκος. Παρά την αγωνία μου, έπρεπε να φανώ δυνατή. Το γραφείο ερευνών Παπαδόπουλος με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου, μου ζήτησε να συνεργαστώ μαζί τους για τον εντοπισμό της. Μετά από μία ολόκληρη εβδομάδα απερίγραπτης αγωνίας, η κόρη μας εντοπίστηκε τελικώς, ευτυχώς ήταν καλά. Όταν μπήκα στο γραφείο ερευνών του Παπαδόπουλου στην Αθήνα δεν ήξερα τι να νιώσω, το συναίσθημα ήταν περίεργο, όπως αποδείχθηκε όμως η συνδρομή τους ήταν πολύτιμη».

«Με τον σύζυγό μου ζούσαμε μία ήρεμη ζωή, όλα πήγαιναν καλά μέχρι που άρχισε να γυρνάει αργά στο σπίτι, δεν μιλούσε πια για τη δουλειά του, άλλοτε με αγνοούσε, έμοιαζε σαν χαμένος, άλλοτε ήταν πιο θερμός από ποτέ. Άρχισα να σκέφτομαι διάφορα σενάρια, η απιστία κέρδιζε συνεχώς έδαφος, δεν μπορούσα όμως να βρω σημείο επαφής με τον σύντροφό μου για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια γάμου. Ένας φίλος μου με συμβούλεψε πριν προχωρήσω σε οποιαδήποτε εκ νέου συζήτηση, να απευθυνθώ σε ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνητών. Ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί. Με το πέρας των ερευνών, αποδείχτηκε πως ο σύζυγός μου αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Χαίρομαι πολύ που με τη βοήθεια των ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος, ανακάλυψα τι πραγματικά συμβαίνει στον άνθρωπό μου και μπορέσαμε μαζί να αντιμετωπίσουμε κάτι πολύ πιο σοβαρό από τις υποψίες απιστίας».

© 2013 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιδιωτικές Έρευνες