Σχετικά με Εμάς

Η σημαντική εμπειρία των στελεχών και συνεργατών της εταιρίας ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) Παπαδόπουλος, θέτει ως στόχο μας την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε. Φροντίζουμε για την συστηματική εκπαίδευση και ενημέρωση των ανθρώπων μας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε συνεχή επαφή με ένα δραστήριο και έμπειρο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Η συνεπής και επιτυχημένη δραστηριοποίηση της εταιρίας μας σε έναν χώρο ειδικών απαιτήσεων όπως αυτός της ιδιωτικής έρευνας, βασίζεται κυρίως:

- Στο εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.
- Στο οργανωμένο δίκτυο έμπειρων συνεργατών μας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
- Στον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, που φροντίζουμε να συντηρούμε και να ανανεώνουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις και την εξέλιξη της αγοράς.
- Στη δυνατότητα παροχής ποιοτικών υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα υποθέσεων.
- Στην αντιμετώπιση του πελάτη με σεβασμό, τη δημιουργία κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και την παροχή λεπτομερούς ενημέρωσης σε κάθε στάδιο των ερευνών.

Τηλεφωνική Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:

2310 81 55 60

210 90 12 122

Επικοινωνία όλο το 24ώρο.

Εξοπλισμός

Πολύτιμο εργαλείο για τη διεξαγωγή ερευνών είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός. Το γραφείο μας διαθέτει νέας τεχνολογίας εξοπλισμό, υψηλών προδιαγραφών όπως:

- Δορυφορικά συστήματα εντοπισμού θέσεως GPS.

- Αντιπαρακολουθητικά συστήματα για προστασία από υποκλοπές (όπως συσκευές σάρωσης για ανίχνευση και απενεργοποίηση πομπών και καμερών, συσκευές προστασίας τηλεφωνικών υποκλοπών, συστήματα anti-GPS, τηλεφωνικά κέντρα κλειστού κυκλώματος).

Η χρήση του εξοπλισμού για παράνομες ενέργειες δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση. Αποκλειστικός υπεύθυνος για τη νόμιμη και σωστή χρήση τους είναι ο χρήστης – ιδιωτικός ερευνητής (ντετέκτιβ).

Οι υπηρεσίες του γραφείου ερευνών Παπαδόπουλος απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, η ανάγκη για υπηρεσίες ιδιωτικής έρευνας ολοένα και αυξάνεται προκειμένου να αντιμετωπιστούν επιτυχώς υποθέσεις κοινωνικού, επαγγελματικού και ποινικού περιεχομένου. To γραφείο ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος συνεχίζει να προσφέρει άριστες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Επικοινωνία

Βουλιαγμένης 146 & Γεωργίου Μπουζιάνη (γωνία), Αθήνα
Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 96, Θεσσ/νίκη

info@detective-james.gr

Κινητό: 6988 88 77 77
Αθήνα: 210 90 12 122
Θεσσαλονίκη: 231 081 5560